login
Tankar för dagen...
Sommaren 2018 lär vi komma ihåg många år fram, för dens värme och torka på gott och ont beroende på om man är semesterfirare eller bonde. Ett positivt resultat är alla nyttiga diskussioner som har kommit igång i lagom tid inför höstens val.
Tittar man ut i trädgården kan gräsmattan behöva lite starthjälp - fråga vår personal om råd.
Vi är ditt lokala alternativ och har det mesta du kan tänka dig.
Våra priser tål att jämföras - testa själv.
25 butiker samlade under samma paraply!
För att kunna erbjuda dig som kund den bästa servicen, är vi 25 fristående Lantmanna-butiker som slagit våra kloka huvuden ihop och bildat en paraply-organisation som samordnar så mycket som möjligt.
Det betyder att vi sparar pengar och tid som istället kommer dig som kund till nytta!
 
Butikerna är ditt lokala alternativ med kunnig personal som gärna delar med sig av sin kunskap och hjälper dig med bra lösningar till konkurrensmässiga priser.
Vårt motto är: Hos oss får du råd!

 
Hos oss hittar du ett mycket brett sortiment inom produktområdena trädgård, färg, hobbydjur, stängsel, lantbruk, pellets, verktyg, hushåll, kläder, skydd och skadedjursbekämpning m.m.

Vi visar en liten bråkdel av vårt sortiment här på hemsidan med förhoppning om att det ska ge mersmak till att besöka våra fysiska butiker.

Vi hoppas bli det självklara valet för dig!
 

Chiafrö 2,5 kg SuperFeed tillskott

Chia är ett näringsrikt frö med exempelvis 700% mer C-vitamin än apelsin, 800% mer omega-3 än lax och 500% mer kalcium än mjölk. Fröna gynnar matsmältningen och medför en långsammare höjning av blodsockernivån.

279:-

KAMPANJ

Talgbollar 55 st i hink

Talgbollar med riktig oxtalg, solrosfrö, havreflingor, veteflingor, jordnötter och mineralämnen.

139:-

KAMPANJ

Trädgårdsblås eldriven 3000 W Ryobi

Blås- och sugfunktion. Dubbla kvarnhjul maler ned kottar, bark m.m. Finfördelar 16L till 1L. 45L uppsamlare. Fläktflöde 350 km/h,upp till 14 m3/min blåshastighet.

799:-

KAMPANJ

KRAFFT hästfoder

Kvalitetsfoder för alla typer av hästar.

20% rabatt på Krafft Groov

KAMPANJ